У місті на Волині місцевий мешканець повідомив про замінування будинку

0
-3
У місті на Волині місцевий мешканець повідомив про замінування будинку
До працівників нововолинської поліції,31 липня, надійшло повідомлення про замінування. Правоохоронців повідомили про замінування будинку на вулиці Олени Пчілки.

На місце події виїхали працівники вибухотехнічної служби, рятувальники та поліція, – повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

Виїхавши на місце, виявили, що ніякого замінування не було.

Як з’ясували правоохоронці, повідомив про “замінування” мешканець Нововолинська, який неодноразово мав конфлікти з поліцією.

Особі загрожує кримінальна відповідальність за ст. 259 КК України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції, за жарти хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні