Екскерівника Волинської митниці посадили під домашній арешт

0
1
Екскерівника Волинської митниці посадили під домашній арешт
Колишньому начальнику Волинської митниці ДФС Віктору Кривіцькому, який перебував у розшуку, повідомили про підозру.

Про це на своїй стоірнці у "Фейсбуці" повідомив прокурор Київської області Максим Киричук.

Посадовець підозрюється у незаконному збиранні та зберіганні конфіденційної інформації про особу, тобто у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 182 КК України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Я ні від кого не ховаюсь", – ексначальник Волинської митниці відповів експрокурору Волині

Зокрема, начальник Волинської митниці ДФС, керуючись мотивом особистих неприязних відносин із начальником одного з митних постів Волинської митниці ДФС, порушуючи низку конституційних прав громадян на недоторканість приватного життя, особисту та сімейну таємницю отримав та зберігав відеоматеріали спостереження за своїм підлеглим працівником, будинком та прибудинковою територією по місцю проживання останнього та членів його сім´ї.

Також колишньому начальнику митниці вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні