«Я ні від кого не ховаюсь», – ексначальник Волинської митниці відповів експрокурору Волині

0
3
«Я ні від кого не ховаюсь», – ексначальник Волинської митниці відповів експрокурору Волині
Ексначальник Волинської митниці Віктор Кривіцький, якого Київська прокуратура оголосила в розшук, заявив, що не переховується, і перебуває в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він зазначив, що з подивом дізнався, що в минулому Волинський, а тепер Київський обласний прокурор Максим Киричук його шукає і оголосив в розшук. "Думав, що рішення суду про відшкодування збитків та закриття кримінальної справи зупинять чи пригальмують безчинства, якими цей «правоохоронець» займався на Волині. Але виявляється, що певних людей історія нічого не вчить. Ті самі прокурори, такий же почерк, фабрика фейків працює як ні в чому не бувало", – заявив Кривіцький.

Нагадаємо, прокуратура Київської області підозрює Кривіцького у хабарництві та зловживанні службовим становищем. 11 липня ексначальника Волинської митниці оголосили у розшук, через те, що він не з’явився на виклик в прокуратуру.

"Я Україні, ні від кого не ховаюсь, ніяких повісток про виклик до прокуратури для проведення слідчих дій не отримував. Вчора мій адвокат надіслав листа прокурору з вимогою вказати дату, час і місце, куди мені необхідно з’явитись. Хоч не розумію мети зустрічі – рішення про закриття кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в моїх діях складу кримінального правопорушення містяться у відомостях ЄРДР досудових розслідувань. Лист рекомендований, під сукно не сховаєш. Крім того, ретельно документують усі неправомірні дії прокурорів адвокати і правники. Усе підкилимне стане явним і відповідальності за ці махінації із процесуальним правом навряд чи вдасться уникнути", – йдеться в заяві Кривіцького.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні