--> Нова хвиля замінувань: з лікарень Луцька евакуйовують людей. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова хвиля замінувань: з лікарень Луцька евакуйовують людей. ФОТО

0
7
Нова хвиля замінувань: з лікарень Луцька евакуйовують людей. ФОТО
В обласному центрі Волині вкотре замінували медичні заклади.

Евакуйовують людей з обласної клінічної та міської клінічної лікарень, пише ІА "Волинські новини".

Повідомлення про замінування надійшло по 16 годині.

Нагадаємо, на початку червня правоохоронцям масово надходили повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку. 9 червня повідомили про замінування інфекційної лікарні, ТЦ «Там-Там» та житлового будинку на вулиці Гречаній.

31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. 10 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

«Масовані атаки про фіктивне мінування мають місце на всій території України, оскільки сьогодні – це один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація», – запевняють в УСБУ у Волинській області.

11 червня під час оперативної наради у міській раді, повідомили, що «на хвилі» масових замінувань побувало понад 150 об’єктів обласного центру.

До слова, хвиля «замінувань» у Луцьку розпочалася з листа про «замінування» державного підприємства Луцький ремонтний завод "Мотор". Також 1 травня 2019 року повідомили про замінування луцької автостанції № 1 на вулиці Конякіна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні