У Луцьку не можуть знайти перевізника на маршрут №23

0
-5
У Луцьку не можуть знайти перевізника на маршрут №23
У Луцьку повторно оголосили конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №23.

Про це стало відомо у середу, 3 липня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, конкурс на перевезення пасажирів цим маршрутом мав відбутися 25 червня, однак були відсутні претенденти. Так, внесли проект рішення про повторне оголошення конкурсу.

До слова, раніше маршрутка їздила за маршрутом «Вересневе – Карбишева». На засідання виконкому винесли проект рішення про зміну маршруту №23.

Пропонують назву маршруту – «Центральний ринок – Адреналін Сіті».

Автобусний маршрут їздитиме в напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева, 1в на території КРЦ «Адреналін Сіті»).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні