У Луцьку повернуть маршрутку №23

0
2
У Луцьку повернуть маршрутку №23
У Луцьку знову курсуватиме автобусний маршрут №23.

Про це стало відомо у середу, 15 травня, на засіданні виконавчому комітету Луцької міської ради.

Зокрема, до порядку денного внесли проект рішення про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Раніше автобус №23 курсував за маршрутом «Вересневе – Єршова» тепер же курсуватиме за маршрутом «Центральний ринок – Карбишева».
На маршруті – 7 автобусів як у будні, так і у вихідні та святкові дні. Розрахунковий інтервал руху в години «пік» – 12;

Шлях за маршрутом: вулиці Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева (місце міжзмінного відстою на вул. Карбишева).

На вказаний маршрут оголосили конкурс на перевезення пасажирів. До проведення конкурсу та затвердження результатів призначили перевізником ПрАТ «Луцьке АТП 10701»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні