--> Гнідавський завод запрошує міськраду перевірити, через що насправді смердить у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гнідавський завод запрошує міськраду перевірити, через що насправді смердить у Луцьку

1
-3
Гнідавський завод запрошує міськраду перевірити, через що насправді смердить у Луцьку
Гнідавський цукровий завод ініціює створення робочої групи із визначення причин смороду в Луцьку.

Про це йдеться на сайті заводу.

Нагадаємо, в п’ятницю, 20 червня, о 12:43 на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради розмістили повідомлення про нібито вже виявлене джерело смороду в Луцьку.

Причиною цьому стало те що «активісти» біля полів фільтрації Гнідавського цукрового заводу побачили автомобіль, який зливав туди технічну воду. На місце події були викликані працівники поліції, однак жодних нормативно-правових документів, які б зафіксували правопорушення так і не склали, бо ж складно зафіксувати правопорушення, якщо його немає.

У вівторок, 25 червня, на оперативній нараді у Луцькій міській раді, владці замість того аби вирішувати проблему знову почали звинувачувати Гнідавський цукровий завод, адже зручно знайти винного і просто перекласти відповідальність.

Після цього на сайті заводу з'явилася офіційна заява про те, що вони не зливали і не зливають мелясну барду на поля фільтрації, а відповідно до договорів вона постачається сільгосппідприємствам. Відповідно біологічні відходи, технічна вода зливається на поля фільтрації, для чого вони й призначені.

Так, ПрАТ «Гнідавский цукровий завод» ініціюватиме створення робочої групи із визначення і подолання причин смороду, який продовжує дошкуляти лучанам. Про це розповів директор підприємства Ростислав Новосад.

До складу робочої групи будуть запрошені представники міської та прилеглих до міста селищних рад, екологічні служби, громадські активісти.

«Вирішили зініціювати створення робочої групи щодо визначення, а відповідно і подолання причин смороду. Це кропітка робота, якою треба займатися, а не робити популістичні заяви. Будемо запрошувати представників влади, громадських активістів, екологів, треба працювати», – наголошує Ростислав Новосад.

Посадовець каже, що вони відкриті до діалогу і відкидає усі звинувачення на адресу Гнідавського цукрового заводу та впевнений, що після завершення роботи вони зможуть назвати справжнє джерело смороду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смердить через зливну каналізацію . Щоб це виправити потрібно сотні мільйонів,яких нема і небуде, тому міська НЕвлада знаходить стрілочника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні