Поліція реагуватиме на повідомлення про замінування – по-новому

0
-3
Поліція реагуватиме на повідомлення про замінування – по-новому
Алгоритм дій реагування поліції на повідомлення про замінування буде змінено. Нововведення дадуть змогу зекономити час та збільшити ефективність роботи поліцейських, які будуть прибувати на місце події.

Про це 25 червня, повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв під час зустрічі з представниками безпекових структур бізнесу, – повідомили в прес-службі поліції Волині.

Нагадаємо, у Луцьку, та в інших містах України, впродовж тривалого на адресу правоохоронних органів надходили анонімні повідомлення щодо можливого замінування.

Зокрема, 3 червня надходили повідомлення про замінування обласної лікарні, ЦНАПУ та супермаркету, зоопарку, школи №15, енергоцентру на вулиці Стрілецькій, житлових будинків на вулиці Веселій, 1 і 19 та військкомату.

Також, начебто, замінували психлікарню, пологовий, дитячу лікарню на Чорновола. Серед торгових центрів – "Глобус", "Караван", "Варшавський" і торгово-розважальний центр "Порт Сіті".

За словами Князева, Національна поліція розробила проект низки нормативних документів щодо дій поліцейських під час відпрацювання повідомлення про замінування.

«Ми зробили фундаментальні зміни в ідеї реагування поліції на такі повідомлення. Зокрема, Національна поліція вже підготувала проект нормативно-правового акту щодо зміни алгоритму дій поліцейських під час відпрацювання повідомлення про замінування», – зазначив Голова Нацполіції.

Голова Нацполіції наголосив, що новий підхід у роботі дасть можливість зменшити час на реагування та збільшити ефективність роботи.
Крім того, у відомстві розглядають можливість спрощення процедури складання документів за результатами перевірки об’єкту, щодо якого надійшло повідомлення про замінування.



ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відомо про людину, яка "розкладає" у Луцьку вибухівки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні