--> Масове замінування у Луцьку: городян закликають не панікувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Масове замінування у Луцьку: городян закликають не панікувати

0
0
Масове замінування у Луцьку: городян закликають не панікувати
У Луцьку четвертий день поспіль на адресу правоохоронних органів надходять анонімні повідомлення щодо можливого замінування.

Суб’єкти боротьби з тероризмом миттєво реагують та вживають комплекс заходів щодо ретельної перевірки об’єктів відносно яких отримується інформація про можливі замінування.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області

У зв’язку з цим Управління Служби безпеки України у Волинській області закликає мешканців міста та гостей обласного центру зберігати спокій, дотримуватись вказівок та інструкцій правоохоронних органів, а також з розумінням ставитись до їх роботи.

Масовані атаки про фіктивне мінування мають місце на всій території України, оскільки сьогодні це один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація.

На даний час, за фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності слідчими ГУ Національної поліції у Волинській області відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст.259 Кримінального кодексу України.

Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб, просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності інформації про підготовку до скоєння терористичних актів за телефонами «гарячої лінії» Управління СБУ у Волинській області: (0332)24-40-25, 097-7-911-911, а також ГУ НП у Волинській області за телефоном 102.

Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні