Розказали, чому луцькі тролейбуси не їздять на Гордіюк

2
3
Розказали, чому луцькі тролейбуси не їздять на Гордіюк
У Луцькраді пояснили, чому змінили маршрути тролейбусів №1 та №2.

Про це стало відомо у вівторок, 25 червня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Нагадаємо, в Луцьку змінили схему руху тролейбусів № 1 і № 2. У вихідні та святкові дні тролейбуси курсуватимуть за маршрутами №№ 1а та 2а без заїзду на КРЗ.

Розворотом і кінцевим пунктом буде зупинка «Вул. Домни Гордіюк». У будні дні тролейбуси зазначених маршрутів у міжпікові години також курсуватимуть за маршрутами №№ 1а і 2а без заїзду на КРЗ.

Лучанам не сподобалася така зміна, а відтак на сайті «Єдиної системи місцевих петицій» з’явилася пропозиція відновити стару схему руху тролейбусів №1 та №2.

Під час оперативної наради генеральний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц розповів, що таку зміну спровокували результати моніторингу, який щоденно ведуть працівники підприємства.

«За результатами моніторингу ми прийняли рішення, що до вулиці Карбишева тролейбуси будуть їздити тільки в робочі дні в години пік», – пояснив Пуц.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт зазначив, що такі зміни потрібні для того, аби зекономити кошти, мовляв у вихідні дні на КРЗ їде дуже мало людей, а відтак тролейбусам не вигідно їздити туди.

«У зв’язку з тим, що підприємство на КРЗ в неділю та у вихідні дні не працює, немає сенсу, аби туди їздили тролейбуси. Це промислова зона, тому туди тролейбус не доїжджає у вихідні та святкові дні. Коли треба забрати людей з підприємства – тролейбуси їздять так, як їздили раніше. Тобто це викликано тим, що треба економити кошти», – сказав Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому Пуцю і Пустовіту все одно куди ті тролейбуси їдуть і як. Проблема в іншому - власники недоломаних маршруток хочуть заробити по максимуму, доки в місті безвладдя.
Відповісти
Агов, НАБУ, НАЗК, а перевірте -но Пуца, Пустовіта і Степанова на факт корупції в угоду маршрутникам!
Люди, не мовчіть, виходьте на вулицю! НЕОБРАНИЙ ГРОМАДОЮ - НЕ МАЄ ПРАВА НЕЮ КЕРУВАТИ! ГЕТЬ БРЕХЛИВУ ПСЕВДОВЛАДУ! НЕГАЙНО - ВИБОРИ МЕРА І ВСІХ ДЕПУТАТІВ! ДОСИТЬ БУТИ РАБАМИ УКРОПУ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні