Лучани вимагають повернути старі маршрути тролейбусів №1 і 2

0
11
Лучани вимагають повернути старі маршрути тролейбусів №1 і 2
Лучани просять повернути маршрути тролейбусів №1 і 2 до КРЗ.

Відповідну петицію зареєстрував 24 червня Юрій Панасюк.

Автор петиції нагадує, що з 22 червня у Луцьку вдруге було змінено маршрути тролейбусів № 1 і №2. Відтепер вони у вихідні мають кінцеву зупинку на вулиці Гордіюк.

Юрій Панасюк переконаний, що необхідно повернути попередній розклад тролейбусів. Це він арґументує низкою причин:

Незручність для населення. Мешканці міста при поїздці на 40 квартал стали більше вибирати тролейбуси, оскільки це дешевше, також частина людей готова ними добиратися до розважального комплексу "Адреналін сіті". Від сьогодні їх кількість зменшиться, адже тепер ніхто не готовий чекати на тролейбус більше ніж пів години. Окрім того, це спричиняє проблеми для пенсіонерів, які не мають зайвих коштів для маршруток і яким тяжко ходити у зв'язку з віком.

Відсутність місця для відстою. Вже настав той момент, коли на зупинці значний період часу стоїть 2-3 тролейбуси, майже не залишаючи місця для висадки людей з маршруток. Біля КРЗ є місце, де тролейбуси можуть стояти, не заважаючи руху транспорту.

Незрозумілі часові рамки. В заяві ЛПЕ вказно "в міжпіковий час". Не зрозуміло, коли це. І якщо, наприклад, сів у тролебус на ЛПЗ о 10:30, піковий час закінчиться об 11:00, а до зувинки на вулиці Гордіюк доїхати об 11:15, то тролейбус під час маршруту перетвориться з 1 на 1-а? І сівши в час пік, до кінцевої вже не доїдеш?

Незручність для працівників ЛПЕ. Водії та кондуктори також люди. Їм також необхідно задовольняти потреби свого організму. Окрім того, біля КРЗ є приміщення, де вони можуть хоч 5-10 хвилин побути в прохолодному місці (актуально влітку при високій температурі, саме в міжпіковий час), також є місце для обіду.

І це, на переконання автора петиції, лише основні причини. Окрім того, за його словами, це рішення призведе також і до інших наслідків (наприклад, зменшення пасажиропотоку для маршруту №5). Саме тому необхідно повернути попередні маршрути.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні