Луцька «зоозахисниця» вбила вагітну собаку у Нововолинську, – соцмережі. ФОТО 18+

9
-6
Луцька «зоозахисниця» вбила вагітну собаку у Нововолинську, – соцмережі. ФОТО 18+
Екс-очільниця луцького підприємства "Ласка" Дана Новарчук вбила вагітну собаку у Нововолинську.

Про жахливий інцидент на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповіла Ірина Киця.

Нагадаємо, раніше Вікторія Виговська розповіла про те, як екс-очільниця луцького підприємства «Ласка» Дана Новарчук звозить до Луцька собак та випускає їх на вулиці міста.

Допис подаємо без змін:

"Давно я не торкалася теми Дани Новарчук, але ця дама не дає про себе забути. Візит цієі догхантерши в Нововолинськ 7 червня не пройшов безслідно. Цей пост адресований цій псевдолюбительниці тварин та іі місцевим поплічникам.

Біля магазину "Вепр", що на 15-му мікрорайоні, жила вагітна собачка. Вона була там своєю, працівники магазину підгодовували іі і любили. Собака була на останніх днях вагітності.

Дана зі своіми прихвостнями вистрелили в неі дротиком зі снодійним, у собаки відразу пішла піна. Але наша великорозумна Дана сказала, що нічого страшного, зробимо кесарів розтин і собачку з цуцами доставимо на місце.

Так, собаку привезли, тихцем лишили біля магазину, при тому подзвонили працівнику магазину і сказала, що собачка здорова, а цуциків вигодовує інша собака.

9 червня до мене зателефонував працівник "Вепру" з проханням допомогти собаці, бо вона не встає і від неї чути неприємний запах.

Собаку було доставлено до ветеринарного лікаря, який оглянувши собаку, призначив лікування. Собаку капали, кололи антибіотики, вірили в те, що вона зможе подолати наслідки занесеноі інфекціі. Але дива не сталося.... Собачка померла. Померла в муках, не розуміючи за що ій таке. А Дана, сволота, спить і бачить кольорові сни!!! Де справедливість?! Що робити?! Закликати волонтерів до вчинення самосуду?!!! Вона ж гастролює по всій Украіні!!!

Чекаю на ваші пропозиціі. Фото жахливі, але нічого не вдієш, правда є правдою".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Колишня директорка «Ласки» фігурує у зооскандалі в Ірпіні

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подавайте заяву в поліцію на цю суку...
Відповісти
А на якій підставі зараз Дана займається подібною діяльністю?
Відповісти
але баба єбанута
можна спокійно кримінал заводити
Відповісти
цей бус, як пересувний крематорій. де б не з'явився - там сіє смерть.
Відповісти
Ця жінка за совї вчинки - розкрадання державних коштів і знущання над тваринами давно має сидіти за гратами
Відповісти
Цю-суку дану покарати їїж методами її не незвеш жінкою нечого святого в ній нема
Відповісти
Вистрелити в неї тим дротиком і кинути під магазином, хай гниє, паскуда
Відповісти
Люди, кто были свидетелями!Напишите на эту тварь заявление. Прошу! Оно же убогое и не успокоится! Блин, почему по факту не выполняется закон об издевательстве над животными. Сколько можно. Достало!!!
Відповісти
Волонтерка з Нововолинська навмисне убила собаку, щоб написати погане про нас.
Знаючи , що я закордоном, деяким людям теж хочеться розваг, я все розумію, але вбити задля цього тварин ? це поза мого розумінння. У Нововолинську є прекрасні волонтери з якими їздимо на відлов, спільно ловимо собачок, на місці стерилізуємо і дівчата лишають їх у себе на перетримку. Десятки, навіть сотні тварин бігають по Нововолинську з нашими блакитними кліпсами, всі живі та здорові.
Проте коли забрали собачку від так званих волонтерів, які написали пост про те, наче ми убили собаку, - трапилася страшна біда. Собачка не могла сама народити з 7 цуциків у неї був 1 мертвий плід, який почав уже розкладати в середині тварини. Її довелося кесарити. Після операції "волонтери" наполягли , що самі її будуть доглядати, щоб негайно її привезли. З думкою, що ці люди хочуть тварині добра ми привезли тварину за кілька днів, вона ходила, їла, пила , метеляла хвостиком, її температуратура була ідеальна. "Волонтери" обіцяли її зустріти, я набирала десяткі разів - не взяли телефон, не зустріли. Вийшли дівчата з магазину і сказали, що почекають поки підійдуть так звані волонтери, тому прийняли собачку вони, дали водички. Коли я сіла на літак мені зателефонували з Нововолинська зі слізьми,за собакою ніхто не прийшов, її лишити ночувати після складної операції просто неба !!!!! на голій землі, за кілька днів прийшли і почали їй щось колоти самовільно без лікаря, сказали вітаміни!!! Через тиждень собака помирає!!! ЯКІ висновки можна з цього зробити? За той відлов ми стерилізувати понад 10 собак, всі у пані Світлани відлежалися всі живі здорові з кліпсами ходять по Нововолинську. Що з це за не люди, такі, які за для того ,щоб полити мене брудом готові на вбивство безневинної тварини ??? Фото з доказами у мене на сторінці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні