У Луцькій міськраді відповіли на петицію щодо вартості проїзду для дітей

1
2
У Луцькій міськраді відповіли на петицію щодо вартості проїзду для дітей
У Луцькій міській раді відповіли на петицію лучан щодо зменшення вартості проїзду для дітей.

Повідомили, що постанова про пільгове перевезення дітей в Україні давно відмінена, а зниження вартості до трьох гривень за дитячий квиток вдалося досягти шляхом перемовин посадовців міської ради з перевізниками.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, лучани просили зменшити вартість проїзду для студентів у 2 рази від загальної вартості проїзду. Відповідну петицію зареєтрував Віталій Сніжко 23 травня.

Шляхом домовленостей із перевізниками посадовці Луцької міської ради домоглися здешевлення удвічі вартості проїзду для дітей у маршрутних таксі.

Про це розповіли начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов та директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

За його словами, пільга на перевезення дітей була позначено статтею 43 постанови Кабміну від 07.02.2018 року.

Разом із тим, рішенням виконкому Луцької міської ради від 23.05.2019 року, встановлено пільгову вартість проїзду для учнів у розмірі 3 грн за одну поїздку, що є результатом спільно досягнутих домовленостей між органом місцевого самоврядування та перевізниками.

«Перевізники просто пішли назустріч лучанам і погодилися возити дітей за пів ціни. Жодної компенсації за пільгове перевезення дітей перевізники не отримують зовсім», - зазначив начальник управління транспорту Володимир Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сильно, бідолашечки, втрачають. Хай, ненажери, моляться на те, що нема в місті достойного конкурента з нормальним транспортом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні