ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів з Волині у нардепи на позачергові вибори

2
-1
ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів з Волині у нардепи на позачергові вибори
У виборчих округах № 20 та №22 у Волинській області зареєстровано по одному новому кандидату у народні депутати України.

Ними стали чинний народний депутат України Сергій Мартиняк (самовисування) та голова Волинської обласної ради Ігор Палиця (самовисування), - повідомляє Громадянська мережа Опора.

Таке рішення прийняла Центральна виборча комісія 14 червня 2019 р.
Перший зареєстрований кандидат в одномандатному виборчому окрузі №20 Мартиняк Сергій Васильович – народився 4 березня 1971 р. в м. Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає у с. Гаразджа Луцького району Волинської області, судимість відсутня, самовисування.

Другий зареєстрований кандидат у виборчому окрузі № 22 Палиця Ігор Петрович – народився 10 грудня 1972 р. у м. Луцьку, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, голова Волинської обласної ради, член політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», проживає у м. Яремче Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування.

Нагадаємо, що відповідно до ч. 1, 4 ст. 9 Закону України «Про вибори народних депутатів України» депутатом може бути обраний
громадянин України, який на день виборів досяг двадцяти одного року, має право голосу і проживає в Україні протягом останніх п'яти років.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вибори: ЦВК зареєструвала першого кандидата в депутати на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так Палиця ж останні півроку в Україні не був. Як може балатуватися?
Відповісти
Палиця всі п"ять років не проживав в Україні! ЦВК повинна перевірити його закордонний паспорт.Але в Законі про вибори народних депутатів такої статті нема. Питання в іншому: Який дурень ще буде голосувати за цих кандидатів????????!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні