Вибори: ЦВК зареєструвала першого кандидата в депутати на Волині

1
-12
Вибори: ЦВК зареєструвала першого кандидата в депутати на Волині
Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала кандидатом у депутати на позачергових виборах до Верховної Ради в мажоритарному виборчому окрузі №21 Олега Місірука.

Про це йдеться на сайті ЦВК.

Засідання ЦВК відбулося 31 травня. На ньому зареєстрували кандидатами в депутати 9 осіб, які виявили намір балотуватися шляхом самовисування. Серед них – у виборчому окрузі №21 Олег Місірук.

З інформації на сайті ЦВК дізнаємося, що Місірук Олег Миколайович народився 28 травня 1984 року у Луцьку, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в селі Яревище Старовижівського району Волинської області.

Як йдеться на його сторінці у соцмережі, Олег Місірук навчався на історичному факультеті Волинського держуніверситету імені Лесі Українки, закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальністю «правознавство». Працював у менеджером із зв'язків з громадськістю у «Mitsubishi Motors», керівником станції техобслуговування «Renault», у групі компаній «Континіум».

Нагадаємо, чинним народним депутатом в окрузі №21 є Степан Івахів, один із співвлаників ГК «Континіум». Про свій намір балотуватися в нардепи на позачергових виборах Степан Івахів наразі не повідомляв.

Мажоритарний виборчий округ №21 включає місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони.

Раніше про намір балотуватися у Верховну Раду заявив чинний народний депутат Ігор Гузь, обраний в окрузі з центром у Володмирі-Волинському.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
безробітний?... що він зможе?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні