Чоловік, який підстрелив дитину, хотів поцілити в пташку

0
4
Чоловік, який підстрелив дитину, хотів поцілити в пташку
Чоловік, який підстрелив 12-річного хлопця, заявив, що хотів поцілити в пташку.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Нагадаємо, місцевий житель, вистреливши з дрібнокаліберної зброї на своєму подвір’ї, влучив у хлопчика, який перебував у сусідньому обійсті.

За результатами оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що працівник державного підприємства «Житомирське лісове господарство» здійснив постріл у пташку з незареєстрованої нарізної зброї ТОЗ калібру 5.6 мм, повідомили у прес-службі Державного Бюро Розслідувань.

Як наслідок, куля влучила в неповнолітнього хлопчика, який в той час знаходився на даху будинку. Таким чином неповнолітний отримав вогнепальне поранення в області спини.

Лісник у скоєному зізнався. У його діях вбачаються ознаки замаху на умисне вбивство малолітньої дитини. На місці події працює слідча група теруправління ДБР, розташованого в місті Хмельницькому та працівники Національної поліції України. Нині проводяться першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини, ліснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні