Чоловік підстрелив 12-річного хлопчика

0
-5
Чоловік підстрелив 12-річного хлопчика
Місцевий житель, вистреливши з дрібнокаліберної зброї на своєму подвір’ї, влучив у хлопчика, який перебував у сусідньому обійсті.

Внаслідок необережного поводження зі зброєю, 50-річний чоловік завдав поранень 12-річному хлопцеві, - повідомляє УНІАН.

У відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області повідомили, що інформація про подію, яка сталась у с. П’ятка Чуднівського району, надійшла до правоохоронців у середу, 12 червня, близько 12.30.

На місце події для з’ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Попередньо встановили, що 50-річний селянин, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння вистрелив з дрібнокаліберної рушниці.

Як виявилось згодом, він влучив у сусідського підлітка, який перебував у своєму подвір’ї. Хлопчика із пораненням спини госпіталізовано до місцевої лікарні. Йому надається необхідна медична допомога.

За словами начальника обласної поліції Житомирщини В'ячеслава Печененка, постріл був випадковим. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нині вдома у чоловіка поліцейські проводять першочергові заходи. Подію належним чином зареєстровано.

Водночас про цей факт поінформовано Державне бюро розслідувань. Усі матеріали готові для передачі за підслідністю.

Головне фото – ілюстративне.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні