Лучанина висунули на премію за кращий дубляж

0
-2
Лучанина висунули на премію за кращий дубляж
Телеведучого з Луцька Миколу Сирокваша номінували на "Народну премію за кращий дубляж".

Ведучого висунули на нагороду за його дубляж персонажа Дейва Годіна в біографічному фільмі про Елтона Джона "Рокетмен", повідомляє "112.ua".

Лауреата премії визначають глядачі, які голосують за дубляж, що їм сподобався.

Голосування проходить у холі кінотеатру "Сінема Сіті", де встановлено сім прозорих тубусів. На кожному з них значиться ім'я персонажа з фільму і українського актора, який його озвучив в українському дубляжі. Тож кожен бажаючий може віддати свій голос за того чи іншого артиста, кинувши в один із тубусів свій поп-корн.

Перемагає той артист, в чиєму тубусі виявилося більше поп-корну. Результати голосування оголошуються кожен четвер на Facebook-сторінці кінотеатру.

Мета цієї премії – популяризувати українських акторів дубляжу і оцінити їх роботу по створенню кращого образу героя на екрані.

Це глядацьке голосування стартувало 13 березня. Щотижня список акторів-учасників голосування оновлювався. За цей період на премію висувалося близько 50 акторів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні