--> До Дня журналіста. Люди, яких ми пам’ятаємо. ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Дня журналіста. Люди, яких ми пам’ятаємо. ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО

0
3
До Дня журналіста. Люди, яких ми пам’ятаємо. ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО
Сьогодні, 6 червня, в Україні відзначають День журналіста. Це люди, які щодня збирають, опрацьовують та доносять людям інформацію про важливі та актуальні новини.

У цей день інтернет-видання «Волинь24» пропонує згадати тих, хто зробив неоціненний вклад у волинську журналістику. Тих, кого немає з нами, і тих, кого ми завжди пам’ятатимемо.


РОМАН ФЛІШАРОВСЬКИЙ (24 січня 1948 рік – 7 березня 2019 рік)


Після тривалої хвороби на 72-ому році, пішов з життя відомий волинський журналіст Роман Олександрович Флішаровський.

Його серце перестало битись у четвер, 7 березня.

Роман Флішаровський народився 24 січня 1948 року у селі Маньків Локачинського району. Наприкінці того ж року його батьки переїхали до Луцька. Закінчив Луцьку середню школу №1, служив у збройних силах колишнього СРСР, звідки у 1969 року прийшов на роботу у газету «Радянська Волинь». Рідній газеті віддав майже 50 років життя. Лауреат обласного журналістського конкурсу «Золоте перо» 1986 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали архівні фото покійного відомого волинського журналіста




ЮРІЙ ЯЦЮК – (12 квітня 1961 рік – 8 березня 2019 рік)


Людина, якій потрібно було декілька секунд, щоб знайти телефонний номер будь-якого спортсмена, тренера чи спортивного функціонера «Волині». Ходяча спортивна енциклопедія. Справжня глиба знань про волинський спорт. Людина, яка просто асоціювалась, асоціюється і асоціюватиметься з волинським спортом.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 березня, поблизу Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль збив двох людей. Чоловік загинув на місці події, а жінку госпіталізували.

Загиблим був відомий волинський журналіст Юрій Яцюк.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відео з місця загибелі в автокатастрофі волинського журналіста Юрія Яцюка

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дружина Юрія Яцюка поділилась зворушливими спогадами про чоловіка

Після смерті Юрія, його дружина Ольга Яцюк написала зворушливий, сповнений болю спогад про чоловіка.

«Він був добрим, чуйним, життєрадісним, надзвичайно активним і позитивним, хорошим чоловіком, люблячим батьком, любив свою роботу і був професіоналом своєї справи. Талановитий журналіст, спортсмен, спортивний суддя, його знали як веселого, завжди усміхненого, дотепного, доброзичливого, галантного, говорили: справжній джентльмен», – пригадала Ольга Яцюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Слово про Юрія Яцюка, журналіста і друга

«Мабуть, цей ряд хороших якостей без перебільшення можна продовжувати на кількох сторінках. Здається, він знав всіх і його всі цінували та поважали. Важка втрата. Особливо, коли людина в розквіті сил, з великими планами та проектами, творчими задумами. Доля секунди - і все вмить скінчилось. Несправедливо, неправильно. Важко змиритись, що Юри уже немає з нами», – йшлося в дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцький фотомитець присвятив доробок фотографій загиблому журналісту Юрія Яцюку

Фото з особистого архіву Володимира Лук'янчука («Волинь24»)
Передрук заборонено.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні