Відео з місця загибелі в автокатастрофі волинського журналіста Юрія Яцюка

0
5
Відео з місця загибелі в автокатастрофі волинського журналіста Юрія Яцюка
У мережі оприлюднили відео з місця загибелі в автокатастрофі заслуженого журналіста України Юрія Яцюка.

Відео розмістив телеканал "Суспільне. Волинь" на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 березня, о 19 годині 18 хвилин на автодорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне» під колесами авто "Фольксваген Пасат" загинув заслужений журналіст України Юрій Яцюк. Жінку, яка переходила з ним дорогу, у важкому стані доставили у Луцьку міську клінічну лікарню. Автокатастрофа трапилася в селі Струмівка під Луцьком, неподалік рекреаційного комплексу «Рестпарк».

На відео – заступник начальника відділу розслідування ДТП ГУНП у Волинській області Анатолій Білан розповідає, що на місці аварії знайшли жіночу сумку. Вочевидь, вона належить постраждалій, яка переходила дорогу разом з Юрієм Яцюком. У сумці – паспорт на ім'я Стрільчук Галини Василівни.

Жінка нині в Луцькій міській клінічній лікарні. Стан її, за словами лікарів, доволі важкий. На запитання журналістів, чи вона при свідомості, лікар відповів: "Уже так".

Водій авто проходить експертизу на вміст алкоголю в крові.

Дружина загиблого Ольга Яцюк розповіла, що бачилася з чоловіком лише вранці. Привітав зі святом і сказав, що йде на похорон колеги Романа Флішаровського. Казав, що планує на кладовищі побувати на могилі батька. "Більше я його не бачила".

Про загибель чоловіка її сповістив по телефону прес-секретар футбольного клубу "Волинь" Дмитро Кузнецов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні