Скандал із «Луцьктепло»: місто може втратити 100 мільйонів

1
0
Скандал із «Луцьктепло»: місто може втратити 100 мільйонів
Луцьк може втратити 100 мільйонів на встановлення індивідуальних теплових пунктів через спроби керівництва міста скинути директорку ДКП «Луцьктепло» Валентину Малютіну.

Про це стало відомо в середу, 5 червня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що на місце діючої директорки ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної керівництво міста хоче поставити зручну їм людину, аби довести підприємство до банкрутства.

Голова профспілки «Луцьктепло» Неоніла Слюсар наголосила, що Луцьк може втратити інвестиційні кошти на встановлення індивідуальних теплових пунктів. Це може трапитися через спроби усунути від посади директора ДКП «Луцьктепло» Валентину Малютіну.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку

«Я звертаюся до влади і до містян, сьогодні під загрозою втрата містом приблизно 100 мільйонів гривень. Якщо до кінця червня не продовжується контракт Валентині Малютіній, буде оголошений конкурс на посаду директора ДКП «Луцьктепло», то до кінця літа керівника не буде. Пізніше Європейський банк не введе кошти на підприємство саме для реалізації інвестиційної програми. Ми взяли кредит, який будемо віддавати 10 років. Це 250 ІТП, які втратять лучани», – пояснила Неоніла Слюсар.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчується контракт. Нещодавно в ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради депутат повідомив, що Валентині Малютіній дали догану.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що за підірвані котельні вже треба грамоти давати? Хтось чув сумму збитків?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні