Перевірки на «Луцьктепло»: депутат викрив схему керівництва міста

1
-2
Перевірки на «Луцьктепло»: депутат викрив схему керівництва міста
Депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що на місце діючої директорки ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної керівництво міста хоче поставити зручну їм людину, аби довести підприємство до банкрутства.

Про це стало відомо на засіданні виконавчого комітету Луцькради у середу, 5 червня.

Обранець громади вважає, що перевірки на ДКП «Луцьктепло» та догану директорці підприємства Валентині Малютіній влаштували для того, аби призначити на її місце свою людину.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчується контракт. Нещодавно в ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради депутат повідомив, що Валентині Малютіній дали догану.

«У мене є підозра, що вам треба поставити свого директора, який буде приймати правильні для вас рішення. Який буде слухатися керівництво міста. І він зможе довести підприємство до банкрутства, щоб його приватизувати потрібним людям за копійки. У мене таке відчуття, чесно. Бо такі спроби були п’ять років тому», – заявив Данильчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку

Він додав, що не розуміє, чому на ДКП «Луцьктепло» влаштовують перевірки. Адже, за його пам’яті, на жодному комунальному підприємстві міста таких перевірок ніколи не влаштовували.

«Це випробовування для колективу, бо вони живуть в невідомості від того, що не знають, хто буде їхнім директором, хто буде налагоджувати роботу, співпрацю і куди він вестиме роботу підприємства», – сказав депутат.

До слова, під час засідання виконкому Валентина Малютіна розповіла, що перевірка тривала впродовж двох місяців. А на днях перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад підписав наказ про ще одну перевірку.

«Це повністю зрежисована ситуація. У нас два місяці тривала безперервна перевірка. Скачуються цілі бази. Ви стільки всього наробили за ті місяці своїх перевірок. Цим безперервним скачуванням особистої інформації, бази даних. Перевіряючі й самі казали, що приходять, бо є завдання щось знайти», – виступила Валентина Малютіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки в мерії сидітиме пустовіт, місто буде занепадати, а в самій мерії буде багато смороду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні