Розповіли про ситуацію на «Луцьктепло»

1
2
Розповіли про ситуацію на «Луцьктепло»
Голова профспілки «Луцьктепло» Неоніла Слюсар розповіла, що Валентина Малютіна прийшла на посаду директора ДКП «Луцьктепло», коли підприємство було в боргах.

Про це стало відомо у середу, 5 червня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутат Луцькради Павло Данильчук вважає, що на місце діючої директорки ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної керівництво міста хоче поставити зручну їм людину, аби довести підприємство до банкрутства.

«Я хочу нагадати і місту, і виконкому, і владі, що було на підприємстві п’ять років тому. Коли на ДКП «Луцьктепло» не виплачувалися заробітні плати по три-чотири місяці. Нагадати, які борги були в підприємства. Ми ніби знайшли взаєморозуміння. Валентина Аркадіївна отримала в спадок підприємство, доведене до межі. Минулоріч були затримки із заробітною платою, але саме Валентина Аркадіївна знаходила можливості, аби не довести людей до крайньої межі», – виступила голова профспілки «Луцьктепло».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Працівники «Луцьктепла» прийшли в міськраду захищати директорку

За її словами, нині на підприємстві велика кількість вакансій, бо на ДКП «Луцьктепло» низька заробітна плата.

«Ми втрачаємо спеціалістів. І при цьому всьому, за три роки Аркадіївна закрила декілька мільйонів боргів, які нам лишили попередники», – пояснила вона.

До слова, під час засідання виконкому Валентина Малютіна розповіла, що перевірка тривала впродовж двох місяців. А на днях перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад підписав наказ про ще одну перевірку.

«Це повністю зрежисована ситуація. У нас два місяці тривала безперервна перевірка. Скачуються цілі бази. Ви стільки всього наробили за ті місяці своїх перевірок. Цим безперервним скачуванням особистої інформації, бази даних. Перевіряючі й самі казали, що приходять, бо є завдання щось знайти», – виступила Валентина Малютіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустові мудак яких пошукати треба! Колишній військовий? Та в ньому не залишилось бодай якогось натяку на принципи військового!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні