На Київщині прощаються з 5-річним хлопчиком, якого вбили п’яні поліцейські

1
0
На Київщині прощаються з 5-річним хлопчиком, якого вбили п’яні поліцейські
У Переяслав-Хмельницькому прощаються з 5-річним хлопчиком, якого вбили поліцейські. Кирило Тлявов помер вчора в лікарні.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, – повідомляє УНІАН.

За життя хлопчик боровся з минулої п'ятниці, у дворі в нього влучила куля, в той час як неподалік ймовірно п'яні правоохоронці били по банках.

Смерть дитини і спроби поліції приховати злочин збурили суспільство.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Начальник поліції Київщини подав у відставку у зв'язку з убивством 5-річного хлопчика.

До того, як лікарі визначили кульове поранення, в поліції говорили, що хлопчик ніби сам упав і вдарився головою.

Пізніше - підозрювані відмовилися проходити тест на алкоголь.

Нагадаємо, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому Київської області двоє патрульних напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках та інших предметах, розташованих у місці, де могли перебувати люди. Вони влучили у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

4 червня, суд обрав запобіжні заходи обом підозрюваним у вигляді тримання під вартою до 30 липня без альтернативи внесення застав.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аваку-скотиняку на гілляку....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні