Голова поліції Київщини подав у відставку у зв'язку з убивством 5-річного хлопчика

0
0
Голова поліції Київщини подав у відставку у зв'язку з убивством 5-річного хлопчика
Начальник поліції Київщини подав у відставку у зв'язку з убивством 5-річного хлопчика.

Про це повідомляє Громадське.

Нагадаємо, 31 травня до реанімаційного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ доставили хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва. дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обох підозрюваних затримали. 3 червня хлопчик помер в лікарні.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку активісти пікетували управління поліції, через смерть хлопчика з Переяслава-Хмельницького, якого поранили поліцейські.

Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов подав рапорт про відставку з посади у зв’язку з убивством поліцейськими 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому.

Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв під час спілкування з журналістами біля будівлі МВС у Києві.

Князєв наголосив, що планує задовольнити заяву Ценова.

Сам начальник поліції Київщини заявив, що просить керівництво Нацполіції направити його у зону проведення операції Об’єднаних сил.

«Я, як очільник поліції Київської області несу відповідальність за дії підлеглих, тому я звернувся до голови Нацполіції з рапортом про відсторонення мене із займаної посади та прошу направити мене у найтяжкішу точку нашої держави, а саме місця проведення ООС», — сказав він.

Зазначимо, що на запитання журналістів Князєв и Ценов відповідати відмовились.

«Це офіційна заява голови Нацполіції, всі інші коментарі завтра зранку», — заявив Князєв.

На запитання щодо перекваліфікації статті у справі голова Нацполіції відповів: «Це питання до ДБР».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні