Замінуванння у Луцьку: в поліції розглядають можливість теракту

0
2
Замінуванння у Луцьку: в поліції розглядають можливість теракту
У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області розповіли, що неправдива інформація про замінування низки об’єктів у Луцьку, може бути підготовкою до теракту.

Про це стало відомо у вівторок, 4 червня, на брифінгу поліції Волині з приводу ситуації, пов’язаної із серією неправдивих повідомлень про замінування різноманітних об’єктів на території обласного центру.

Нагадаємо, у Луцьку п'ятий день поспіль на адресу правоохоронних органів надходять анонімні повідомлення щодо можливого замінування.

Зокрема, 3 червня надходили повідомлення про замінування обласної лікарні, ЦНАПУ та супермаркету, зоопарку, школи №15, енергоцентру на вулиці Стрілецькій, житлових будинків на вулиці Веселій, 1 і 19 та військкомату.

Також, начебто, замінували психлікарню, пологовий, дитячу лікарню на Чорновола. Серед торгових центрів – "Глобус", "Караван", "Варшавський" і торгово-розважальний центр "Порт Сіті".

Заступник начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області Андрій Литвин каже, що в поліції розглядають дві версії подій, що відбуваються. Перша – хуліганство, друга – можливість теракту.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що відомо про людину, яка "розкладає" у Луцьку вибухівки

"Ми розуміємо, що це системний характер і, не забігаючи наперед, не дай Боже допустити, ми зобов’язані реагувати. Ми будемо вживати заходи, якщо таке буде відбуватися", – пояснив він.

"Якщо там буде загроза терористичного акту – варіант, який нині розглядається, то всі матеріали можуть бути скеровані до Служби безпеки України. Такий варіант ми не виключаємо. Ці всі повідомлення аналізують і випадок вивчають", – додав правоохоронець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні