Лучани вимагають щомісяця перевіряти стан маршруток

1
5
Лучани вимагають щомісяця перевіряти стан маршруток
Лучани вимагають щомісяця проводити екологічну експертизу всіх маршруток міста.

Про це йдеться на сайті "Єдина система місцевих петицій". Петицію зареєстрували в п'ятницю, 31 травня.

Нагадаємо, 23 травня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради у автобусних маршрутах Луцька підвищили вартість проїзду до 6 гривень, а школярам до 3 гривень.

Також в Луцьку просять зменшити вартість проїзду для студентів у 2 рази від загальної вартості проїзду.

"Як відомо, Всесвітня організація охорони здоров'я відносить неочищений вихлоп дизельних двигунів до канцерогенів, що провокують розвиток раку легень. Однак, не зважаючи на регулярне підняття тарифів на проїзд, перевізники абсолютно не слідкують за станом двигунів своїх автобусів і більшість маршруток під час розгону викидають в повітря величезні хмари чорного диму, яким дихаємо всі ми, в тому числі наші діти", – йдеться в петиції.

Так, лучани вимагають проводити регулярну щомісячну екологічну експертизу всіх маршруток міста і категорично заборонити виїзд на маршрут у випадку, якщо вміст шкідливих речовин у вихлопних газах перевищують норми.

"Якщо керівники міста не турбуються про здоров'я лучан – нехай задумаються хоча б про здоров'я власних дітей та внуків, адже онкологічні захворювання – це страшний діагноз, від якого не врятує ні влада, ні гроші", – пише лучанин.

Станом на 1 червня петицію підписали 70 осіб з 300 необхідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100 % треба! Як летить мотор євро 2, то ставлять на його місце євро 0 і їздять. Для участі в конкурсі на маршрут не потрібно машину оглядати. Достатньо подати документи що автобус євро 2 або більше. А по факту їздить хлам. Тому потрібно іще і ТО проводити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні