Одного з потенційних убивць сина селищного голови з Волині відправили в СІЗО

1
3
Одного з потенційних убивць сина селищного голови з Волині відправили в СІЗО
Потенційних убивць сина Локачинського селищного голови Артема Іуса, днями затримали на Волині. Один із них – Андрій Дудка – сьогодні у суді розповів про обставини того трагічного вечора.

Про це розповів у "Фейсбуці" активіст Олександр Барабошко.

Підсудний розповів, що для самооборони наносив удар за ударом ножем.

"Сьогодні на лаві підсудних Дудка сам, хоча в той вечір він був разом зі свїоми «побратимами». Люди, які тренувалися в залах та на патріотичних вишколах, кількох захищалися від одного Артема ножами. Ховався Дудка у волинських лісах. Розповідає, що був на вишколі без зв’язку. Він – член ВГО «Сокіл», в той вечір з ними були і інші «побратими» з цієї організації. Все вішають на Дудку, інший учасник рапотво став свідком", – розповів Олександр Барабошко

За його словами, в залі суду були присутні студенти та небайдужі громядани.

Дудку відправили в СІЗО без права застави.

"Винні в цій справі будуть покарані. Звертаюся до керівників організації членами якої були Дудка та інші вбивці — у вас ще є шанс хоч мінімально зберегти обличчя, не пізно сприяти слідству та закону. Відмазати нікого не вийде!" – додав Барабошко.

Деталі – в сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От тепер і вишколять в буцигарні разом із "побратимами", так вишколять, що сам зкопититись захочеш
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні