--> Делегація з Луцька взяла участь у вшануванні волинських воїнів, які загинули під Волновахою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Делегація з Луцька взяла участь у вшануванні волинських воїнів, які загинули під Волновахою

0
5
Делегація з Луцька взяла участь у вшануванні волинських воїнів, які загинули під Волновахою
Делегація із Луцька взяла участь у заходах із вшанування військових 51-ї ОМБр, котрі загинули від рук російських найманців 22 травня 2014 року. Усі скорботні заходи відбулися за участі рідних та близьких загиблих.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Ранок розпочали із мітингу-реквієму «П’ята весна вже без вас».
Звернувшись до присутніх, Григорій Пустовіт пригадав, як страшна звістка ввірвалася у життя українців та наголосив, що усіх тут зібрали пам’ять і подвиг загиблих.

«Пам’ять про тих, чия душа полетіла на Небо. Їхній подвиг у тому, що на перше місце поставили Батьківщину. Спогад про загиблих гуртує тих, хто сьогодні захищає Україну», - зазначив Григорій пустовіт.

У храмі Святого Миколая, збудованого завдяки спільному гуманітарному проекту Волновахи і Луцька, відслужили панахиду за загиблими військовими. Потому відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку загиблим пасажирам автобусу «Златоустівка-Донецьк» та вшанування подвигу капітана СБУ Віктора Мандзика, який поклав життя, захищаючи нашу державу.

Нагадаємо, раніше "Волинь24" повідомляло про те, що луцькі школярі взяли участь у благодійній акції для вшанування загиблих під Волновахою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні