--> Луцькі гімназисти заробили гроші, щоб вшанувати загиблих в АТО волинян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі гімназисти заробили гроші, щоб вшанувати загиблих в АТО волинян

0
7
Луцькі гімназисти заробили гроші, щоб вшанувати загиблих в АТО волинян
Випускники Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука ініціювали акцію – вирішили створити алею пам’яті волинських героїв, які загинули у битві під Волновахою п’ять років тому. Для цього звернулися за допомогою до місцевих підприємців.

Про це інтернет-виданню «Волинь24» розповіла заступник директора гімназії Оксана Коваль.

«Традиційно у Волновасі до пам’яті загиблих наших волинських хлопців ФК «Абориген» проводить турнір. Наші діти минулого року їздили туди. Цього року минає 5 років з дати трагічних подій. І наші випускники вирішили, що потрібно в пам'ять про наших героїв посадити 18 ялинок. Адже було 18 загиблих хлопців. А просто скинутися грошима і купити – це вже не сьогоднішній день. І ми вирішили, що потрібно заробити ці гроші».

Оксана Коваль каже, що зверталися до кількох бізнесменів, але відгукнувся на пропозицію лише один – ресторатор і власник спортивно-оздоровчого комплексу клубу «Олімпія» Володимир Пащенко.

«Одинадцятикласники пішли на «Олімпію», прибрали територію і отримали кошти, за які ми завтра в розсаднику у Гаразджі купимо 18 ялинок і передамо їх волноваським школярам. Зробимо звернення, і за нашим проханням вони там біля храму висадять цю алею в пам’ять про наших волинських хлопців», – прокоментувала акцію педагог.

Нагадаємо, 22 травня 2014 року відбувся напад проросійських сепаратистів на підрозділ Збройних сил України неподалік міста Волноваха Донецької області. У результаті нападу загинуло 18 військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні