Справу можуть закрити, – головний прокурор про стрілянину у Воротневі

0
4
Справу можуть закрити, – головний прокурор про стрілянину у Воротневі
Прокурор Волинської області розповів, як просувається справа зі стріляниною у Воротнівському лісництві 26 вересня.

Про це стало відомо у четвер, 16 травня, на засіданні 23 чергової сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, у ніч 26 вересня в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина.

З приводу цієї ситуації голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко звернувся до СБУ та поліції.

Депутат Анатолій Вітів поцікавився, на якому етапі зараз справа, чи притягнули до відповідальності тих, хто стріляв, і чи має відношення до події начальник ВОУЛМГ Олександр Кватирко.

«Хочу запитати щодо того шабашу, який там організували відомі особистості. На комісії ви не могли дати відповіді, тому питаю зараз: хто стріляв, чи відкрита кримінальна справа, яка роль в тому Кватирка, яка роль тітушок, які приїхали туди. Ні громада, ні депутатський корпус не будуть спостерігати, що виробляють на території лісового господарства», – звернувся до прокурора Анатолій Вітів.

Натомість прокурор Волинської області Віктор Швидкий пояснив, що нової інформації щодо справи дати не може, оскільки це таємниця слідства.

«Те, що ця подія була, всі це знають. Було порушено кримінальне провадження, почате досудове розслідування. Воно тягнеться, бо там багато неточностей. Яка перспектива? Або справа буде закрита, або передана в суд. Я не маю права все це розповідати без дозволу слідчого. Запевняю, що буде дана вірна правова оцінка, ніхто нікого вигороджувати не буде», – відповів прокурор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні