--> Волинській журналістці надсилають СМС з погрозами. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинській журналістці надсилають СМС з погрозами. ФОТО

0
10
Волинській журналістці надсилають СМС з погрозами. ФОТО
Волинській журналістці з Нововолинська Наталії Камишниковій і її сім'ї місцеві бандити погрожують розправою.

Про це вона написала на своєму інтернет-виданні "Радар".

Нагадаємо, уночі 1 травня невідомі підпалили помешкання Наталії Камишникової Вона стверджує, що це помста за один із її матеріалів (Наталія Камишникова неодноразово писала про нововолинських бандитів та їхні хитрі схеми).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Помста за статті: волинській журналістці бандити пригрозили, що вб’ють

Так, журналістка розповіла, що 9 травня о 21.43 їй зателефонували на мобільний із невідомого номера. Розмова не вдалась, адже говорити, вочевидь, ніхто і не збирався. Вже за 5 хвилин Наталія отримала СМС-повідомлення: "Ти чума, ще раз напишеш за людей, чи пропустиш хоть один коментар, знай що я знаю що твоя дочка у Києві думаю ти не хтіла бачити її інвалідом ще хоч слово за людей побачиш".

"Це "хоть" мені видалось дуже знайомим. Воно траплялось у погрозі від "Лисого", яка надійшла мені взимку на РАДАР.

Ну, мені як колишньому раднику міського голови В. Б. Сапожнікова все ж таки не хочеться думати, що в нього таке брутальне й підле оточення, ладне скалічити чи вбити мене й мою дитину. Хоча той залякувач чітко назвав людей, яких мені не можна згадувати всує", – пише Наталія.

"Борисович – це Сапожніков, так його свої називають, а Ярема – друг Сапожнікова, багатий депутат Нововолинської міськради, власник ТТІ – міського кабельного телебачення і телеканалу. Обидва є фігурантами моїх численних публікацій. Але я писала і про багатьох інших: дерибанщиків, халтурників, закопувачів бюджетних коштів, серійних злодіїв, бандитів, наркобаронів", – додає волинянка.

За словами Наталії Камишникової, поліція ніяк не реагує на ситуацію. Зокрема, жінка розповідає, що анонімні погрози їй надходили раніше, а поліція не хотіла розслідувати. Потім бандити розбили вікно у її будинку і намагались підпалити хату.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні