--> Підпал будинку волинської журналістки: поліція забула вилучити речовий доказ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підпал будинку волинської журналістки: поліція забула вилучити речовий доказ

0
1
Підпал будинку волинської журналістки: поліція забула вилучити речовий доказ
Волинська журналістка з Нововолинська Наталія Камишникова, якій невідомі розбили вночі в будинку вікно і намагалися підпалити дім, звернулась до керівника нововолинської поліції з проханням оперативно розкрити злочин.

Про це вона написала на своєму інтернет-виданні "Радар".

Нагадаємо, уночі 1 травня невідомі підпалили помешкання волинської журналістки. Вона стверджує, що це помста за одну із публікацій.

Після того, як невідомі вдерлись на її подвір’я, розбили ломакою вікно й намагалися вкинути у помешкання пластикову посудину з токсичною легкозаймистою речовиною, а тоді поставили її палати під дверима, Наталія Камишникова викликала поліцію й докладно розповіла слідчо-оперативній групі про всі обставини події.

Однак, за її словами, слідчий склав лише протокол огляду місця злочину. О пів на третю ночі вручив їй повістку з вимогою прибути на допит о 8.00 годині. Вона ж пояснила, що це фізично неможливо.

3 травня, журналістка поспілкувалася зі слідчим по телефону. Він сказав їй, шо надіслав поштою другу повістку.

"Не знаю, коли її принесуть, а час спливає, слідство стоїть на місці. Прибути у відділок не можу з причин, що від мене не залежать. Тому знайдіть можливість, аби слідчий повторно допитав мене за місцем мого проживання про обставини кримінального злочину, скоєного проти мене. Заразом забере речдок, який забув на моєму подвір’ї. Хоча на сайті ГУ НП у Волинській області публічно запевняють, що цей речдок вилучено"– зазначила Наталія Камишникова.

"Як потерпіла, я більше за всіх зацікавлена в оперативному розкритті злочину"– наголошує журналістка. Також вона додала, що 2 травня,
представники місії ОБСЄ в Україні повідомили їй, що моніторять перебіг подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні