Відомій волинській журналістці помстилися за матеріал підпалом будинку

2
14
Відомій волинській журналістці помстилися за матеріал підпалом будинку
Відомо, що в ніч на 1 травня невідомі підпалили помешкання волинської журналістки. Вона стверджує, що це помста за одну із публікацій.

Про це редакторка інтернет-видання Наталія Камишникова пише на своєму сайті "Радар".

Нагадаємо, в ніч на 1 травня від місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що невідомі особи проникли на територію дачної ділянки, де вона мешкає, розбивши шибку у вікні будинку, розлили рідину із запахом бензину, підпалили та втекли з місця події.

"Сьогодні після першої години ночі двоє молодиків вдерлись на моє подвір’я, розбили ломакою вікно й намагалися вкинути у помешкання пластикову посудину з токсичною легкозаймистою речовиною. А тоді поставили її палати під моїми дверима. Це відбувалось у мене на очах", – пише журналістка.

Вона додає, що на місці злочину знайшла дві каністри з зеленкуватою смердючою рідиною.

"Передали в такий демонстративний спосіб привіт за котрусь із моїх публікацій отут, на РАДАРІ", – йдеться на сайті.

Наталія розповідає, що наприкінці січня, отримавши від аноніма конкретну брутальну погрозу фізичною розправою, вона звернулась до поліції з заявою. Наполягала на внесенні свого повідомлення в Єдиний реєстр досудових розслідувань і просила розпочати кримінальне провадження. Втім отримала відписку про те, що погроза віртуальна, встановити особу залякувача неможливо, а відтак підстав розпочинати кримінальне провадження немає.

"Написала скаргу в обласне управління. Знову відписка. Щоправда, додали: матеріали розгляне департамент кіберполіції. На тому все. Сьогодні вночі бандюки перейшли від слів до діла", – пише.

"У хаті стоїть нестерпний сморід від токсичних випарів. Поліцейські опитали мене і поїхали. Пожежу я загасила самотужки ще до приїзду надзвичайників", – додає журналістка.

За словами Наталії, поліцейський зі слідчо-оперативної групи, яка прибула на виклик, категорично заборонив їй розповідати бодай комусь про цю кримінальну подію.

"Типу таємниця слідства, відповідальність за розголошення. Пояснила йому, що Конституція дозволяє мені інформувати громадськість. До того ж, ідеться про реальну загрозу для мого життя і здоров’я. І про бездіяльність поліції упродовж трьох останніх місяців, відколи я звернулася туди з заявою про погрози", – йдеться на сайті.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наша паяція нас береже. працюють, бідолаги, аж штани спадають. вміють тільки селфі робити
Відповісти
А про відповідальність за бездіяльність посадової особи той поліцай забув,халатне відношення до службових обов'язків теж злочин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні