--> В Італії знайшли мертвою молоду українку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Італії знайшли мертвою молоду українку

0
9
В Італії знайшли мертвою молоду українку
В Італії у провінції Верона знайшли мертвою українку Наталію Чокобок, маму шестирічної дівчинки.

29-річна жінка зникла з міста Порто-ді-Ліньяно ще 9 квітня. І лише минулої п’ятниці, 19 квітня, її тіло після тривалих пошуків і прочісування акваторії, у яких брали участь карабінери та рятувальники, було виявлене на березі річки Адіж, повідомляє "Т1" з посиланням на "Прикарпаття.онлайн".

Відомо, що востаннє живою Наталію бачили о 22:00 вівторка 9 квітня. Вона вийшла із дому викинути сміття до бака. Не взяла із собою ні документів, ні мобільного телефона.

Коли донька не повернулася, мати зниклої українки негайно запідозрила і звинуватила у заподіянні лихого співмешканця своєї дочки – 35-річного громадянина Румунії Аліна Руса. Той у свою чергу наступного дня після зникнення співмешканки написав заяву до поліції.

Мати українки стверджує, що співмешканець бив її доньку, та потерпала від домашнього насильства, та мовчала про це.

Повідомляється, що 29-річна жінка подала до поліції дві скарги на свого партнера за погане поводження із нею, та потім їх забирала. Алін Рус тим часом усі звинувачення проти нього відкидає.

Нагадаємо, нещодавно у США у штаті Вісконсин в одному з будинків знайшли мертвою українку 23-річну Тетяну Гужву. Поліція підозрює у вбивстві жінки її чоловіка.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні