Молодь долучилася до акції «Зробимо Луцьк чистим»

0
1
Молодь  долучилася до акції «Зробимо Луцьк чистим»
Активісти, волонтери, спортсмени, школярі та студенти долучился до акції «Зробимо Луцьк чистим». Перший день минув у п'ятницю, 19 квітня.

Про це повідомляє прес-служба департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

До прибирання долучилося чимало громадських організацій, спілок, клубів та навчальних закладів. В тому числі Луцький педколедж, ДЮСШ №3, Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Комунальний заклад «Спорт для всіх», Спілка ветеранів АТО та інші організації.

За день встигли прибрати вісім зон, де зібрали 215 мішків склотари, 164 мішки пластикових пляшок та понад 300 мішків загального сміття.

Зазначають, що сміття одразу розсортували та передали на сортувальну станцію у селі Брище, звідки воно відправиться на вторинну переробку.

Нагадаємо, начальник Держекоінспекції у Волинській області Олександр Ткачук заявив, що сміттєзвалище у Брищі переповнене і експлуатується з порушенням законодавства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні