У Луцьку відкрили виставку до Великодня.ФОТО

0
2
У Луцьку відкрили виставку до Великодня.ФОТО
У Луцьку, в Музеї волинської ікони, 15 квітня, відкрили виставку до Великодня. В експозиції представлені ексклюзивні та оригінальні вироби ручної роботи на пасхальну тематику.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

На виставці можна не лише познайомитись із виробами ручної роботи на пасхальну тематику, виготовленими учнями, студентами та майстрами, а й, за бажанням, придбати їх.

На великодній виставці представили свої роботи флористи та швеї з числа безробітних з обліку Волинського центру зайнятості.

На експозиції представлені авторські, створені вручну, великодні кошики з лози; пасхальні композиції з квітів, кожна з яких має своє унікальне оформлення; традиційні віночки, які розміщують на вхідних дверях і стінах чи кладуть в центрі святкового столу, а також безліч інших елементів тематичного декору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні