«Соломатін повів себе, як істеричне дівча», ‒ Ігор Алєксєєв до депутата Луцькради

0
0
«Соломатін повів себе, як істеричне дівча»,  ‒ Ігор Алєксєєв до депутата Луцькради
Член виконавчого комітету Луцької міської ради Ігор Алеєксєєв відповів на закиди депутата міськради Аркадія Соломатіна про відсторонення його із членів виконкому та лайку у центрі міста.

Про це Ігор Алеєксєєв розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у середу, 27 березня, на засіданні сесії депутат Луцької міської ради Аркадій Соломатін виступив з пропозицією виключити Ігоря Алєксєєва зі складу членів виконкому за нецензурну лексику та погрози у його сторону.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що, на його думку, депутат вчинив нерозумно.

«Хочу поспівчувати пану Соломатіну, тому що хтось з роками стає розумнішим, а хтось просто старшим у його випадку. Це перше. По-друге, я з задоволенням закопую дерева і кущі. А до такої субстанції, як Соломатін я в житі не торкнуся, тому що дивитися на ці дії мені бридко. А, по-третє, пан Соломатін завжди славився за всю свою каденцію депутата Луцької міської ради як людина, яка бреше, брехала і, думаю, далі буде брехати. Тому виносити він може будь-які рішення і робити будь-які заяви», ‒ розповів член виконкому.

Зокрема він наголосив, що із зауваженнями Аркадій Соломатін мав би звернутися до нього особисто.

«В цьому випадку, я так розумію, він повів себе, як істеричне дівча, бо я вважаю, якщо мужчина має якісь запитання чи зауваження, він мав би вирішувати це зі мною, а не з трибуни міської ради», ‒ зазначив Алєксєєв.

«Тому кожен поступає, як йому подобається. Я дуже радий, що ми живемо в країні, в якій я маю можливість сказати таким як Соломатін хто вони, а на підтвердження того він може побігти на трибуну і розплакатися привселюдно. Тому я дуже радий, що в нас в країні торжество демократії», ‒ додав він.

А ситуацію на Театральному майдані, 14 березня, Ігор Алєксєєв пояснив так: «Тоді на майдані була напружена ситуація. Було маса емоцій і розмов з різними людьми. Що Соломатін вважає образою в свою сторону, я не знаю, він може трактувати як образу будь-що. Бо я розумію, що у хлопчика психологія несформованої дівчинки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні