«Я тебе тут закопаю»: у центрі Луцька член виконкому погрожував депутату

0
12
«Я тебе тут закопаю»: у центрі Луцька член виконкому погрожував депутату
Ігоря Алєксєєва хочуть виключити зі складу членів виконавчого комітету Луцької міської ради бо він, мовляв, погрожував та нецензурно висловлювався до депутата Аркадія Соломатіна.

Про це стало відомо у середу, 27 березня, на засіданні сесії Луцької міської ради.

Перед засіданням депутат Луцькради Аркадій Соломатін заявив про те, що 14 березня, коли до обласного центру Волині мав приїхати Президент України Петро Порошенко, один із членів виконкому привселюдно погрожував йому та нецензурно висловлювався у центрі міста.

«Тоді, на Театральному майдані член виконкому дозволив собі кричати такі матюки, що жінки, які стояли поруч, були шоковані. Він кричав на площі: «Я тебе тут закопаю». Це бачили учасники АТО, бачили куча «службівців», які чекали Президента. Багато до мене підходили, просили, щоб цього не піднімати. Але я розумію, що потрібно виправляти помилки, які ми робимо. Дуже неприємно про це говорити. На таких людей навіть не треба ображатися, але в центрі міста гнути матюки при жінках, погрожувати, якесь таке вуличне…» – виступив депутат.

Депутати попросили Соломатіна озвучити прізвище цього члена виконкому, на що той сказав, що це Ігор Алєксєєв.

«Він неодноразово собі це дозволяв з депутатами, з працівниками. Зі всіма нехай буде, але зі мною це недостойно. Я не вважаю, що такі люди не повинні сидіти в міській раді і вирішувати долю міста. Пропоную розглянути це на комісії по законності. Щоб на наступну сесію підготували рішення про виключення цього «члєна» виконкому. Це чули й бачили дуже багато лучан, не можна так», – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні