У магазині й помешканні депутата Волиньради провели обшуки

0
6
У магазині й помешканні депутата Волиньради провели обшуки
СБУ провела обшуки у депутата Волинської обласної ради Бориса Бабійчука.

Про це повідомив інший депутат Волиньради Костянтин Зінкевич, передає "Конкурент".

Політик зазначив, що обшуки стали наслідком виявленої апаратури у будівлі облради, яка, ймовірно, могла використовуватися для прослуховування. Зінкевич пояснив, що Борис Бабійчук – підприємець, який займається продажем комп'ютерної техніки. Зінкевич каже, що упродовж року (після інциденту у Волиньраді) до Бабійчука в магазин приходив чоловік, який просив привезти йому GPS-трекери певної моделі. Бабійчук відповідав, що таким товаром не торгує.

Згодом, за словами Зінкевича, Борис придбав декілька трекерів для дітлахів (для поїздки у гори) та кілька "взяв зверху", щоб "відбити" власні витрати. Він зателефонував чоловіку, який хотів таке обладнання, той їх купив, а працівники СБУ задокоментували факт незаконного продажу і згодом провели обшуки в депутата, вилучивши інші GPS-трекери. Обшуки були проведені в рамках кримінального провадження, відкритого з приводу знайденого ретранслятора у стінах будівлі Волиньраді.

Костянтин Зінкевич переконаний, що згадана справа не варта "виїденого яйця", але саме так, на його думку, здійснюються політичні репресії.

"Хто заходив у будівлю Волинської обласної ради, будьте готові до обшуків. Особливо ті, хто говорить правду і не підлизує діючій владі", – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні