Палиця заявив, що у Волиньраді є «жучки». ФОТО

4
-3
Палиця заявив, що у Волиньраді є «жучки». ФОТО
На даху Волинської обласної ради знайшли підозрілий «чемоданчик». Голова облради Ігор Палиця вважає, що це пристрій, який посилює роботу жучків для прослуховування.

Про це він заявив у середу, 4 квітня, під час сесії Волинської обласної ради.

Ігор Палиця розповів, що вранці 4 квітня в одному з приміщень на даху обласної ради знайшли підозрілий чемодан.

«Він був в запиленому приміщенні, хоча сам був не в пилюці», - розповів Палиця.

«Я не знаю, що це таке, але фахівці схиляються до того, що це пристрій, який підсилює жучки для прослуховування, які знаходяться в обласній раді», - додав посадовець.

«І поліція, І СБУ сказали, що це не їхня річ. Завгосп сказав, що це може бути ретранслятор Нацгвардії, хоча вони це заперечують. Керівник підрозділу Нацгвардії потім приїхав і сказав, що може бути їхнє, але ніяких документів нема», - резюмував Ігор Палиця.

Керівник обласного управління СБУ Юрій Фелонюк порадив викликати слідчо-оперативну групу, аби вони вилучила підозрілий предмет.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колорадський жучок - це Палиця.
Відповісти
Треба ж збирати матеріал до судового процесу.
Відповісти
Можливо ці жучки і від самого палиці, він таке любить, та й не часто він і буває в тій облраді, треба ж йому якось слухати "колег", коли буде за кордоном. Контроль ж мусить бути, а то дивись і бурштин заберуть...
Відповісти
Розуміє Палиця, що грамотний голова ОДА прийшов от і збавляється від свого обладнання :) Типу його охорона не розбирається у такому обладнанні або люди Тиводара? Чому завжди людей за лохів вважає?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні