--> Пробне ЗНО на Волині: де, коли і що потрібно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пробне ЗНО на Волині: де, коли і що потрібно

0
3
Пробне ЗНО на Волині: де, коли і що потрібно
У Волинській області на пробне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалися понад 7 тисяч учасників. Уже цю суботу, 16 березня, учасники складатимуть українську мову і літературу, а у наступну, 23 березня – решту предметів.

Про це стало відомо у середу, 13 березня, під час прес-конференції центру ЗНО та моніторингу досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник запевнив, що завершуються останні приготування до пробного тестування: «Приміщення готові, техніка готова, закінчується підготовка персоналу, матеріали доїжджають, а бланки відповідей і зошити довезуть уже 14 березня».

Основне завдання пробного тестування - апробувати процедуру. І щоб повністю відчути ту атмосферу, завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко попрохала поставитися до нього серйозно, прийти вчасно і не порушувати порядок проходження ЗНО.

Алла Олександрівна застерегла, за яких умов учасників не допустять на пробне тестування: якщо учасник прийде, без документу, що посвідчує особу, якщо користуватиметься допоміжними матеріалами, також учасника буде позбавлено права продовжувати роботу, якщо він прибуде на пункт тестування пізніше 10:50, не зважаючи на те, що тестування оплачене.

Алла Олександрівна порекомендувала учасникам запрошення роздрукувати і мати при собі. І обов’язково не забути паспорт або документ, що посвідчує особу.

«Були випадки, коли приносили відскановане запрошення або ж показували фотографію на телефоні, це цікаво, але коли є паперове запрошення, тоді учасник зможе повністю відчути всю процедуру ЗНО. В тому паперовому запрошенні буде відмітка, того хто координує роботу пункту тестування. Так само як на основній сесії ЗНО в нього буде сертифікат і відмітка», - зазначила завідувачка центру.

Також Алла Олександрівна нагадала, що з 25 лютого запрошення і перепуски на тестування уже на інформаційних сторінках учасників. Там же вказано, де учасник проходитиме пробне тестування.

Нагадаємо, повідомили пункти пробного ЗНО у Волинській області.

Окрім ознайомлення процедури ЗНО, цьогоріч деякі учасники мають можливість отримати оцінку робіт бланку Б з української мови і літератури та математики. Таку унікальну можливість надає лише Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти (Волинська, Львівська, Рівненська області) для учасників, які одні з перших зареєструвалися на пробне тестування та вчасного його оплатили.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Пробне ЗНО-2019: новація для учасників з Волині

Також наголосили, що пункти пробного і основного ЗНО з іноземної мови проходитимуть тільки у Луцьку та Ковелі, бо лише ці міста обладнані спеціальними пристроями для аудіювання.

Андрій Миляник також зауважив, що усі райони мають пункти тестування для української мови і літератури, окрім Шацька, проте пункт тестування є у селі Світязь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні