Пробне ЗНО-2019: новація для учасників з Волині

0
1
Пробне ЗНО-2019: новація для учасників з Волині
Окрім ознайомлення процедури ЗНО, цьогоріч деякі учасники мають можливість отримати оцінку робіт бланку Б з української мови і літератури та математики.

Про це стало відомо у середу, 13 березня, під час прес-конференції центру ЗНО та моніторингу досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Бланк Б з української мови передбачає власне висловлювання, а з математики – розв’язок задачі. Перевірятимуть роботи екзаменатори, які оцінюють роботи безпосередньо на основній сесії ЗНО.

«Бонусникам тепер не потрібно їхати до своїх вчителів і просити перевірити, чи світить їм щось позитивне на основній сесії», - зауважила завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко.

Таку унікальну можливість надає лише Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти (Волинська, Львівська, Рівненська області) для учасників, які одні з перших зареєструвалися на пробне тестування та вчасного його оплатили.

Протягом трьох днів (16-18 березня) учаснику потрібно через інформаційну сторінку перенести свої відповіді в електронний варіант і після їхнього опрацювання отримати оцінку за шкалою від 1-12 балів або від 100 до 200 балів.

Як зауважив заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник, така можливість надасть змогу учасникам побачити свій рівень на фоні інших учасників і за потреби підготуватися ліпше.
Теги: волинь, зно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні