--> Волинська митниця – у лідерах з розмитнення «євроблях» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська митниця – у лідерах з розмитнення «євроблях»

0
-7
Волинська митниця  – у лідерах з розмитнення «євроблях»
Волинська митниця – у лідерах за кількістю розмитнених «євроблях». З початку дії пільгового періоду для розмитнення авто, на Волинській митниці оформили 14 652 автомобілів.

Про це повідомив на брифінгу в Кабінеті Міністрів України в.о. заступника Голови ДФС Віктор Кривіцький, – пише газета "Вісник".

З початку дії пільгового періоду для розмитнення авто (25.11.2018) митниці ДФС оформили майже 200 тисяч транспортних засобів. За них власники сплатили понад 12 мільярдів гривень. Найбільше оформила Київська міська митниця – майже 21 тисячу авто. Волинська митниця – 14 652 автомобілів.

Всі надходження від розмитнення автомобілів на «єврономерах» спрямовуються до Пенсійного фонду України та будуть використані на соціальні та пенсійні виплати.

Пільгова ставка акцизного податку при ввезенні автомобілів діятиме до 22 лютого 2019 року (включно). З 23 лютого набуває чинності загальний режим розмитнення таких автомобілів за повною ставкою акцизного податку.

Нагадаємо, після 22 лютого власники «євроблях» будуть сплачувати акцизний податок за повною ставкою.

«22 лютого всі митниці ДФС будуть працювати до 24:00. Тобто всі декларації, які громадяни встигнуть подати до 24 години 22 лютого будуть відпрацьовані та оформлені в межах пільгової ставки за умови, якщо по них не буде відмов митниці або вони не будуть відізвані самими громадянами», - наголосив в.о. заступника Голови ДФС Віктор Кривіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні