--> Пільговий період розмитнення «євроблях» не продовжать | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пільговий період розмитнення «євроблях» не продовжать

0
1
Пільговий період розмитнення «євроблях» не продовжать
Період застосування ставки акцизного податку з коефіцієнтом 0,5 для митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією не буде продовжено – він закінчується 22 лютого 2019 року.

Про це на брифінгу у Києві повідомив заступник міністра фінансів України Сергій Верланов, – повідомляє "Укрінформ".

"Було прийнято рішення не подовжувати пільговий період. Уряд, Президент та профільний комітет залишились на тій позиції, що була зафіксована у законі", - зазначив Верланов.

Як відомо, Законом України від 8 листопада 2018 року «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України» для громадян встановлено нові умови ввезення транспортних засобів.

Передбачено перехідний період 180 діб для тих громадян, які ввезли автомобіль з 1 січня 2015 року до набрання чинності цим законом.

До 22 лютого 2019 року громадяни мають можливість оформити свої транспортні засоби, що були ввезені на територію України протягом вказаного періоду і перебувають у митних режимах тимчасового ввезення або транзиту.

Після цього власники таких автівок будуть сплачувати акцизний податок за повною ставкою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні