У луцькому ЦНАПІ будуть надавати нові послуги

0
-4
У луцькому  ЦНАПІ будуть надавати нові послуги
У ЦНАПі Луцька повідомляють про можливість надання нових послуг.

Про це інформують на сайті ЦНАПу.

Через ЦНАП міста Луцька можна буде подати документи з державної реєстрації актів цивільного стану, а саме на видачу свідоцтва про народження; державну реєстрацію шлюбу; державну реєстрацію розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей; державну реєстрацію зміни імені; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання; державну реєстрації смерті.

З метою оволодіння практичними навичками роботи з вищевказаними реєстрами, адміністратори пройшли відповідне навчання.

Варто зазначити, що повноваження у прийнятті рішення у проведенні державної реєстрації актів цивільного стану залишаються за Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області, однак прийом документів на зазначені послуги будуть надаватися через адміністраторів ЦНАП.

Така можливість стала завдяки тісній співпраці з нашими партнерами - Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області та Волинською філією ДП “Національні-інформаційні системи”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні