Волиняни вважають відкриття норкових ферм дикунством, – опитування

7
6
Волиняни вважають відкриття норкових ферм дикунством, – опитування
Більшість волинян, які взяли участь в опитуванні видання "Волинь24", вважають, що відкриття норкових ферм - це жорстоке дикунство.

Такий варіант відповіді обрало 37% читачів.

Натомість великий відсоток опитаний (21%) підтримало протилежний варіант відповіді: про те, що відкриття подібних ферм - позитивне рішення, адже це - нові робочі місця.

Іще 15% респондентів вважають такі проекти - великою шкодою довкіллю, 13% не бачать різниці між норковими фермами та м'ясобійнями, а 10% - за те, щоб інвестори додатково платили за шкоду екології.

Загалом в опитуванні взяло участь 330 людей.



Нагадаємо, у лютому 2017 року Волинська обласна рада ухвалила рішення, яким дозволила створювати на території області забійні цехи. Станом на сьогодні у селі Підгірному все готово до запуску виробництва.

Відповідний дозвіл від Мінстерства екології отрималоТОВ "Гірсам". При цьому передбачені законом громадські слухання були проведені не належно.

Передбачається, що на фермі вирощуватимуть для подальшого отримання хутра від десяти до сорока тисяч особин норки. Частина селян, екологи та зоозахисники висловилися проти відкриття ферми, оскільки таке виробництво наносить значну шкоду екології, може призвести до забруднення грунтових вод небезпечними елементми та викликати специфічні захворювання у населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Увесь цивілізований світ проти вбивства пухнастих звірят. Хтось вважає що Волинь це забута Богом глушина
Відповісти
А придбання і носіння норкових шуб і шапок це що?!
Відповісти
Давайте заодно відмовимось від курятини, свинини та молока - там також жорстокість. Але ж їсти хочеться... А власники норкових шуб викликають чорну заздрість у люмпена. Ось тому таке голосування. А якщо коментатори ще й бога приплели - в біблії чітко вказаний розподіл на чистих та нечистих тварин і існує заборона лише на вживання крові.
Відповісти
А готовнісь голосувати на виборах за клоуна-сцикун@ - це не дикунство?
Відповісти
з ветсанзаводом вже забули? куди вони будуть дівати відходи виробництва?
Відповісти
А їсти м"ясо і яйця це не дикунство? А носити шкіряне взуття?. Це якась нещирість і лукавчтво. На сало можна вбивати , на шубу не можна вбивати
Відповісти
Тим більше - іде забій тварин не з дикої природи, а навмисно вирощених та доглянутих і не голодних. По-друге - утилізація натурпродукту завдає менше шкоди природі, ніж синтетичні вироби
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні