«У нас вимкнули ліфти, хоча їх не ремонтують», – лучани

0
-2
«У нас вимкнули ліфти, хоча їх не ремонтують», – лучани
У Луцьку не працює 15 ліфтів. Мешканці одного з будинків стверджують, що роботи в них не проводять.

Про це стало відомо у вівторок, 12 лютого, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Секретар міськради Григорій Пустовіт розповів, що мешканці будинку на вулиці Січовій, 3а кажуть, що їм вимкнули ліфт, однак впродовж дня жодних ремонтних робіт не проводять.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась пояснив, що люди впродовж дня на роботі, а відтак вони не можуть стверджувати, що ліфт вимкнули просто так.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ліфтовий колапс, або Чергова схема влади Луцька

«Роботи там тривають, договори укладені. Вони можуть бути в шахті, можуть бути в машинному приміщенні, можуть бути вранці, або ввечері. Перед початком робіт ми збираємо збори, пояснюємо, що робиться, коли робиться і як це робиться. Від будинку є відповідальна людина, яка може телефонувати тому, хто проводить ремонтні роботи, або телефонувати безпосередньо мені», – пояснив Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні