У Луцьку змінили рух декількох маршруток: куди і чим доїхати

3
4
У Луцьку змінили рух декількох маршруток: куди і чим доїхати
Перевізник "Луцьке АТП 10701", який обслуговує 47-мий і 23-тій маршрути, достроково розірвав угоди, укладені з міською радою.

Їх термін мав закінчитися у 2022-му, йдеться в сюжеті "12 каналу".

Нагадаємо, у Луцьку не будуть оголошувати конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №47, а відтак Луцька маршрутка не їздитиме містом. Так, у зв'язку з цим луцька маршрутка №3 замість вулиці Ковельської їздитиме по вулицях Набережній, Шевченка та Чернишевського.

"У нас був договір на 47-мий маршрут, він ішов разом з дев'ятим маршрутом. Він написав договір, тобто заяву на розірвання угоди і 23-тій, і виконком прийняв рішення підтримати цю його заяву, розірвати ці угоди по роботі на цих маршрутах, – сказав начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

Аби компенсувати відсутність 47-мої маршрутки, міська рада внесла зміни у рух автобуса №3. Тепер він курсуватиме вулицею Чернишевського. А до села Боголюби лучани зможуть дістатися лише маршруткою №31. Для цих двох маршрутів збільшили кількість автобусів. Не курсуватиме більше і автобус №23.

"Ми з маршрутки №23 та №4 зробили один. Автобус за маршрутом №4, який буде з'єднувати, значить: сороковий мікрорайон, це значить вулиця Карбишева, і мікрорайон Вересневе. І разом з тим ми закриємо питання з мікрорайону підшипникового заводу, щоб люди могли добиратися на мікрорайон Вересневе, ну і зворотньому напрямку.

Так, автобус №4 виїде на дороги Луцька вже з 18-го лютого. На маршрут №9 оголошений конкурс. Якщо жоден із перевізників не зголоситься взяти у ньому участь – його не буде взагалі. Тролейбуси рухатимуться – без змін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо перше, як міняти маршрути, зробили б опитування жителів мікрорайону, чи їм це підходить? Скільки можна знущатися з людей? N14 забрали взагалі, а тепер ще й N3 має їздити за хмарами. Як добратися на Львівську, від району поліклініки N3, вчасно на роботу, та навчальні заклади? Є пропозиція, якщо вже дуже треба саме N3, то з отих двох добавлених автобусів зробити N3а і пустити по Чернишевського, а N3 залишити як був. Чи може треба ще зібрати підписи жителів мікрорайону про нашу думку? А може усім мікрорайоном в гості до можновладців в кабінет? Люди, що робимо далі?
Відповісти
А як добратись жителям з Львівської до третьої поліклініки ? Пішочком? То може навіть і вирушати туди не варто?
Відповісти
Я щось не зрозумів. Тобто, замість маршрутки №23 на кінець вулиці Єршова узагалі нічого не їздитиме? Просто геніально! Не можна було раніше ніяк доїхати, а тепер то взагалі хоч звільняйся з роботи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні