--> Луцька маршрутка №3 їздитиме по-новому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька маршрутка №3 їздитиме по-новому

1
2
Луцька маршрутка №3 їздитиме по-новому
У Луцьку змінили шлях руху автобуса міського сполучення №3.

Про це стало відомо у середу, 6 лютого, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, у Луцьку не будуть оголошувати конкурс на перевезення пасажирів автобусним маршрутом №47, а відтак Луцька маршрутка не їздитиме містом.

Зокрема, у Луцькраді вирішили, що маршрутка сполученням «Гаразджа» (кладовище) – Госпіталь : у прямому та зворотньому напрямках Стефаника, Старицького, Ковельська, Чернишевського, Шевченка, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с.Гаразджа (кладовище) (місця міжзмінного відстою на вул.Стефаника та в с. Гаразджа біля кладовища (ворота №2).

До слова, в проекті рішення йдеться про те, що на маршруті №3 збільшать кількість автобусів на дві одиниці (12 автобусів), втім у вихідні на рейси виїжджатиме лише 10.

Відтак, рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради автобусний маршрут №3 відтепер їздитиме по вулицях Набережній, Шевченка, Чернишевського замість вулиці Ковельської.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехуни. Не правда,автобуси майже не їздять. Від сили 4 шт. Дзвонимо на гарячу лінію дуже часто!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні